LAURA BISPURI

Biografia
Laura Bispuri është regjisore dhe shkrimtare, e njohur për Burrnesha (2015) dhe Vajza ime (2018), të dyja të paraqitura në Garën Zyrtare në Berlinale, në vitin 2015 dhe 2018. Ajo u nderua me David di Donatello në 2010 për filmin më të mirë të shkurtër për Koha e Kalimit (2010) dhe me Nastro d’Argento në vitin 2011 për regjisoren më të mirë të filmit të shkurtër Biondja (2011).

PRODHIMET