MATEO CINGU

Biografia
Mateo Cingu është regjisor filmi i diplomuar në Universitetin e Arteve, dega Regji Filmi&TV dhe prej disa vitesh është pjesë e produksioneve të shumta në vend dhe rajon. Është regjisor i disa projekteve kinematografike ku vlen të përmenden, dokumentari “Futbollisti i Lirise” dhe filmi i shkurtër “Elena”, mbështetur financiarisht nga Qendra Kombetare e Kinematografisë, të cilët janë të dy në fazën e post-produksionit. Mateo ishte bashkëregjisor i filmit serial KATRORI I PUSHTETIT, nga Robert Budina

PRODHIMET