Ne Të Treja

Sinopsis
Soni, një grua pa punë, e cila jeton me vjehrrën e saj pensioniste dhe vajzën e adoleshente, zbulon ditën kur xhaxhai ndërron jetë, se ajo i detyrohet atij paratë që ai kish lënë mënjanë për varrimin e tij.

REGJISOR

Suela BAKO

PRODHUES

ERAFILM
Bashkëprodhues TAKAMI PRODUCTIONS
Me mbështetjen financiare të QKK (për aplikim)

TRUPA TEKNIKE

Shkruar nga: Suela Bako

NË ROLE

TË DHËNA TEKNIKE

Viti:
Kohëzgjatja
Vendi:
Gjuha:

FESTIVALE DHE ÇMIME

SHITËS NDËRKOMBËTAR

SHPËRNDARËSI SHQIPTAR

ERAFILM