EMRI IM ESHTE SONILA

Sinopsis
Për të gjetur hajdutët që i vodhën portofolin në autobuz, Soni fillimisht duhet të ndeshet me burokracitë e sistemit policor.

IMDB link:


REGJISOR

Suela BAKO

PRODHUES

ERAFILM
Prodhues Sabina Kodra
Bashkë prodhues TAKAMI PRODUCTIONS, Karine Blanc, Michel Tavarez
Bashkë prodhues KUBE STUDIO, ANIMA PICTURES
Bashkë prodhues Eri Kuke, Ermir Keta, Amantia Peza
Me mbështetjen financiare të QKK

TRUPA TEKNIKE

Skenari Ergys Meta
Drejtor fotografie Shpëtim Baça
Montazhier Ergys Meta
Skenograf Auron deliu
Piktor kostumesh Stela Laknori
Grimi Besa Islami
Miksazh zëri Endri Pine

NË ROLE

Suela Bako
Marilda Furxhi
Kaltrin Zalla
Romir Zalla
NAUM SHUNDI
MARVIN TAFAJ
KASTRIOT SHEHI
MARGENT CAUSHI
MARSIAS LILA
DONIKA RAMOLLARI
BAJRAM DOSTI
EDVIN MUSTAFAJ
FLORIND BELLIU
DONALD BRAHO

TË DHËNA TEKNIKE

Viti: 2019
Kohezgjatja: 20 m
Vendi: Shqipëri
Gjuha: Shqip

FESTIVALE DHE ÇMIME

31st Travelling Rennes Film Festival, France
60th Krakow Film Festival, Poland
15th Films Femmes Méditerranée Festival, France
42nd Montpellier International Festival of Mediterranean Film, France
Dardan Film Festival, Albania
34th International Francophone Film Festival in Acadie, Canada
Bosnia Herzegovina Looks Around International Film Festival, France
68th Belgrade Documentary and Short Film Festival, Serbia
20th Courtivore Short Film Festival, France

SHITËS NDËRKOMBËTAR

TAKAMI PRODUCTIONS

SHPËRNDARËSI SHQIPTAR

ERAFILM