Nji Prej Nesh

“Nji Prej Nesh” me skenar dhe regji të Ergys Meta, prodhimi më i fundit i ERAFILM është përzgjedhur në WEMW (Kur lindja takohet me perëndimin) në forumin italian të bashkëprodhimit që zhvillohet në kuadër të Trieste Film Festival nga datat 20-22 Janar 2019 .

Linku i filmit: Nji prej Nesh