Spiderman 5 (2008)

Sinopsis
Mario është 5 vjeç dhe ëndrra e tij është që të bëhet një SPIDERMAN, ndërsa ëndrra e prindërve të tij është që të bëhen artistë të mëdhenj. Kush do të realizojë ëndrrën e tij, ditën e premierës së shfaqjes së prindërve dhe babysitter nuk mund të vijë të kujdeset për Marion?

REGJISOR

Robert BUDINA

PRODHUES

Erafilm
Prodhues Sabina Kodra
Bashkë prodhues Oz Film
Bashkë prodhues Francesco Lopez

NË ROLE

Antonella Madalena
Toto Onis
Mario Giammaria
Giustina Buonomo

TRUPA TEKNIKE

Shkruar nga Robert Budina
Drejtor fotografie Luca Lavope
Montazhi Michele Tota


TË DHËNA TEKNIKE

Viti: 2008
Kohëzgjatja 18m
Vendi: Shqipëri,Itali
Gjuha: Italisht

Festivale

  • June 2008 Trani (Italy) International Short Film Festival
  • September 2008 Levante (Italy) International Film Festival
  • November 2008 Mohamedia (Morocco) International Film Festival
  • SHITËS NDËRKOMBËTAR

    ERAFILM

    SHPËRNDARËSI SHQIPTAR

    ERAFILM