thomas logoreci

Biografia
Thomas Logoreci është një regjisor dhe shkrimtar, i njohur për Botën (2014), I Am a Sex Addict ((I fiksuar pas seksit) 2005) dhe Here Be Dragons (Këtu ka dragonj) (2013).

PRODHIMET