Nji prej nesh

Përmbajtja

Një ish-ushtar vullnetar i luftës së Kosovës i rikthyer në Shqipëri për të vazhduar një karrierë policore në një Tiranë kaotike dhe të korruptuar, zgjidh një krim të bërë vetë nga ai.

REGJISOR

Ergys META

PRODHUES

ERAFILM
Me mbështetjen financiare të QKK(për aplikim)

TRUPA TEKNIKE

Shkruar nga: ERGYS META
Drejtor fotografie: SHPËTIM BAÇA
Montazhier: Stefan Stanebow
Piktore Kostumesh: Desantila Lika
Miksazh & Inxhinier Zëri : Darko Spasovski
Kompozitor: Bled Boraku
Grimi: Reti Mehmeti
Skenograf: Stivi Rrapo

NË ROLE

Alban Ukaj
Kasem Hoxha
Alfred Trebicka
Sebina Matlija
Enkel Gurakuqi
Enisa Hysa
Aishe Stari
Alban Nimani
Florian Kokona
Margent Caushi
Erjon Hinaj
Alesia Xhemalaj

TË DHËNA TEKNIKE

Viti: 2022
Kohëzgjatja: 110 m
Vendi: Shqipëri, Kosovë
Gjuha:Shqip

FESTIVALE DHE ÇMIME

SHITËS NDËRKOMBËTAR

SHPËRNDARËSI SHQIPTAR

ERAFILM


Recent Films