Erafilm Albania

ERA FILM

Me 23 vite punë në prodhimin dhe zhvillimin e filmave, aktualisht ERAFILM është një nga shtëpitë kinematografike me më shumë eksperiencë në Shqipëri.

Rreth Nesh

ERAFILM është një shtëpi filmike e vendosur në Tiranë, Shqipëri, e krijuar në vitin 2001 nga Sabina Kodra dhe Robert Budina.

Qëllimi kryesor i themelimit të ERAFILM ishte prodhimi i filmave të pavarur artistikë, me risi stilistikore, dhe zbulimi i talenteve të reja në kinemanë shqiptare.

Vizioni

Prodhimi i filmave të veçantë me cilësi të lartë dhe rijësi në stil, që guxojnë të provokojnë dhe arrijnë të komunikojnë me një publik universal.

Misioni

Fuqizimi dhe promovimi i një brezi të ri kineastësh të rinj me balancë gjinore, të cilët përmes vizioneve të reja dhe të veçanta në veprat e tyre kinematografike, frymëzojnë publikun.

Moto

Të prodhosh filma është një privilegj, për të cilin ia vlen të luftosh përditë.

SHTËPIA

KINEMATOGRAFIKE

ERAFILM

ME TE FUNDIT

Filmat

0

VITE

0

FILMA

0

ÇMIME

FESTIVALE & ÇMIME

ERAFILM OFRON NJË GAMË TË GJËRË SHËRBIMESH PËR PRODHIMIN E VEPRAVE FILMIKE DHE AUDIOVIZUALE QË PËRFSHIN:

Me përvojën e saj të madhe dhe ekspertizën e gjerë dhe të thelluar, ERA FILM zotëron të gjitha mjetet për të ofruar mbështetje dhe shërbime cilësore në industrinë e filmit dhe audiovizualit në Shqipëri.

DËSHMI

Kritika për filmat

EKIPI

Kinemaja është art kolektiv, për ne puna në ekip dhe respekti për njeri tjetrin janë thelbësore.

Nuk mund të ketë film të mirë pa cilësi maksimale, në të gjitha fazat e realizimit të një projekti filmik.

Repartet në realizimin e një filmi janë si ingranazhet e një ore. Profesionalizmi është saktësia me të cilin ato koordinohen në kohën e duhur me njeri tjetrin.

SABINA KODRA

ADMINISTRATORE

ROBERT BUDINA

SUPERVIZOR PRODHIMI

Dëshironi të prodhoni, bashkëprodhoni, asistoni veprën filmike tuaj? Nëse ndani të njejtin vizion me ne, mos hezitoni të na kontaktoni.

PARTNERËT