Erafilm Albania

ERAFILM PRODUCTION

Made in Albania

Sinopsis

OLIVERI ështё njё pianist nё moshё tё mesme, i divorcuar dhe i papunё. Ai jeton i vetmuar nё njё garsonierё tё vogёl e tё varfёr, nё pёrpjekje pёr tё mbijetuar ndёrsa pёrballet pёrditё me vёshtirёsi tё shumta financiare. Nё njё ditё si tё tjerat, ndёrsa ishte nisur mё kot nё njё intervistё pune, OLIVERI bёhet padashje dёshmitar i njё vjedhjeje tё vogёl por tё zgjuar nё autobus. Ai mahnitet nga hajduti dhe e kundron atё gjatё pёr t’i kuptuar manovrat. Ndёrsa situata e tij ekonomike pёrkeqёsohet, OLIVERI e shndёrron veten nё kopjen e pёrkryer tё hajdutit nё autobus.

TRUPA

Skenari:

Ergys Meta

Drejtor fotografie:

Shpëtim Baça

Montazhier:

Ergys Meta

Miksazh zëri:

Endri Pine

Skenograf:

Auron Deliu

Piktor kostumesh:

Stela Laknori

Grimi:

Besa Islami

NË ROLE

Neritan Liçaj
Xhelal Tafaj
Pëllumb Dervishi
Mimoza Marajnaku
Erjon Hinaj
Robert Budina
Arbies Konomi
Ermela Ruri
Viola Koja
Sebina Matlija
Xhulia Musagalliu
Donald Braho
Gerta Kordalli
Lulzim Hoxha
Ergys Zhabjaku

PRODHUAR NGA: BIZEF
BASHKËPRODHUAR NGA: ERAFILM
PRODUCENT: STEFANIA CASINI
BASHKËPRODUCENT: SABINA KODRA
PRODHUAR NGA ERAFILM
Producent:  
Bashkëprodhuar nga:
Bashkëproducentë:
ME MBËSHTETJEN FINANCIARE TË MIBACT, RAI CINEMA

REGJISOR

ERGYS META

TË DHËNA TEKNIKE

VITI:

2019

KOHËZGJATJA:

20′ ( min )

VENDI:

SHQIPËRI

GJUHA:

SHQIP

FESTIVALE DHE ÇMIME

SHITËS NDËRKOMBËTAR

SHPËRNDARËSI SHQIPTAR

ERAFILM

MË TË FUNDIT