Erafilm Albania

ERAFILM PRODUCTION

Ne të treja

Sinopsis

Soni, një grua pa punë, e cila jeton me vjehrrën e saj pensioniste dhe vajzën e adoleshente, zbulon ditën kur xhaxhai ndërron jetë, se ajo i detyrohet atij paratë që ai kish lënë mënjanë për varrimin e tij.

TRUPA

Shkruar nga: Suela Bako, Dorentina Basha

Skenari:

Ergys Meta

Drejtor fotografie:

Shpëtim Baça

Montazhier:

Ergys Meta

Miksazh zëri:

Endri Pine

Skenograf:

Auron Deliu

Piktor kostumesh:

Stela Laknori

Grimi:

Besa Islami

NË ROLE

PRODHUAR NGA: Erafilm
PRODUCENT: SABINA KODRA 
PRODHUAR NGA ERAFILM
Producent:  
Bashkëprodhuar nga:
Bashkëproducentë:
ME MBËSHTETJEN FINANCIARE CREATIVE EUROPE MEDIA, SIGLE PROJECT

REGJISOR

Suela BAKO

TË DHËNA TEKNIKE

VITI:

KOHËZGJATJA:

VENDI:

LANGUAGE:

FESTIVALE DHE ÇMIME

SHITËS NDËRKOMBËTAR

SHPËRNDARËSI SHQIPTAR

ERAFILM

MË TË FUNDIT