Erafilm Albania

ERAFILM PRODUCTION

PREZANTON

SPIDERMAN 5

Sinopsis

Mario është 5 vjeç dhe ëndrra e tij është që të bëhet një SPIDERMAN, ndërsa ëndrra e prindërve të tij është që të bëhen artistë të mëdhenj. Kush do të realizojë ëndrrën e tij, ditën e premierës së shfaqjes së prindërve dhe babysitter nuk mund të vijë të kujdeset për Marion?

TRUPA TEKNIKE

Shkruar nga:

Robert Budina

Drejtor fotografie:

Luca Lavope

Montazhi:

Michele Tota

NË ROLE

Antonella Madalena
Toto Onis
Mario Giammaria
Giustina Buonomo

PRODHUAR NGA: Erafilm
Bashkëprodhuar nga : Oz Film
PRODUCENT: Sabina Kodra
Bashkëproducent: Francesco Lopez
 
PRODHUAR NGA ERAFILM
Producent:  
Bashkëprodhuar nga:
Bashkëproducentë:

REGJISOR

ROBERT BUDINA

TË DHËNA TEKNIKE

VITI:

KOHËZGJATJA:

18′ ( min )

VENDI:

Shqipëri,Itali

GJUHA:

Italisht

FESTIVALE & ÇMIME

  • June 2008 Trani (Italy) International Short Film Festival
  • September 2008 Levante (Italy) International Film Festival
  • November 2008 Mohamedia (Morocco) International Film Festival

SHITËS NDËRKOMBËTAR

ERAFILM

SHPËRNDARËSI SHQIPTAR

ERAFILM

MË TË FUNDIT