Luleborë

Sinopsis
Një burrë dhe një grua rreth të 50-ave jetojnë në Tiranë. Ajo është shumë e sëmurë dhe mund të kurohet vetëm në një spital jashtë shtetit. U duhet vetëm një vizë… por në Tiranë gjërat nuk janë të thjeshta: ndonjëherë, koha nuk është vetëm para, por jetë…

REGJISOR

Robert BUDINA

PRODHUES

ERAFILM
Prodhues Sabina Kodra
Bashkë prodhues Karine Blanc, Michel Tavarez
TAKAMI PRODUKSION
Me mbështetjen financiare të: QKK, Ile de France

NË ROLE

Edmond Budina
Rajmonda Bulku
Genci Mirzo
Esmeralda Metka
Romir Zalla

TRUPA TEKNIKE

Skenari Sabina Kodra
Robert Budina
Drejtor fotografie Olivier Bertrand
Zëri Anne Laure Francois
Miksazhi i zërit Sebastien Wera
Skenografia Sabri Basha
Piktor kostumesh Blegina Hasko
Muzika Fatos Qerimaj

TË DHËNA TEKNIKE

Viti: 2005
Kohëzgjatja 27m
Vendi: Shqipëri,Francë
Gjuha: Shqip

FESTIVALE DHE ÇMIME

 • Tirana International Short Film Festival, Albania
 • Aubagne International Short Film Festival, France
 • Cittadella del Corto Trevignano, Italy
 • Huesca International Short Film Festival, Spain
 • Tanger Mediterranean Short Film Festival, Morocco
 • DokArt Neubrandeburg Film Festival, Germany
 • Salento Finibus Terrae International Short Film Festival, Italy
 • Sao Paolo International Film Festival, Brasil
 • Cinema du Monde International Film Festival, Montreal Canada.
 • Brest International Short Film Festival, France
 • South East Film Festival Los Angeles, USA
 • Au Festivals des Mots, France
 • Brindisi International Short film Festival
 • Cinedays Film Festival Skopje Macedonia.
 • Levante Film Festival Bari Italy.
 • Genova Film Festival Italy.
 • FIAC Short Film Festival Portugal.
 • Public Award in Tirana International Short Film Festival
 • Critique Award in Tirana International Short Film Festival
 • Award of Best male interpretation in Tanger Mediterranean Short Film Festival
 • SHITËS NDËRKOMBËTAR

  ERAFILM

  SHPËRNDARËSI SHQIPTAR

  ERAFILM