Made in Albania

Sinopsis
“Made in Albania” është një film dokumentar që tregon për Shqipërinë, 21 vjet pas rënies së regjimit totalitar nëpërmjet syve dhe takimeve të tre personazheve. Një dokumentar i ndërtuar si një film në rrugë që ndjek tre personazhet kryesore në udhëtimet e tyre vetjake dhe tregon takimet me njerzit e tyre të dashur. Dokumentari zbulon Shqipërinë me kontradiktat e saj, popullin e saj, historinë e saj, duke e përshtatur stilin e filmit të rrugës me stilin e dokumentarit.

REGJISOR

Stefania CASINI

Festivale

 • 2012 Tirana film festival
 • 2013 Trieste film Fetsival
 • 2013 Guangzhou Documentary Film festival
 • PRODHUES

  Bizef
  Bashkë prodhues: Erafilm
  Sabina KODRA
  Me mbështetjen financiare të :
  MEDIA +
  RAI CINEMA

  TË DHËNA TEKNIKE

  Viti: 2012
  Kohëzgjatja 90m
  Vendi: Itali, Shqipëri
  Gjuha: Italisht,Shqip

  SHITËS NDËRKOMBËTAR

  SHPËRNDARËSI SHQIPTAR

  ERAFILM