Me duar në xhepa

Sinopsis
OLIVERI ështё njё pianist nё moshё tё mesme, i divorcuar dhe i papunё. Ai jeton i vetmuar nё njё garsonierё tё vogёl e tё varfёr, nё pёrpjekje pёr tё mbijetuar ndёrsa pёrballet pёrditё me vёshtirёsi tё shumta financiare. Nё njё ditё si tё tjerat, ndёrsa ishte nisur mё kot nё njё intervistё pune, OLIVERI bёhet padashje dёshmitar i njё vjedhjeje tё vogёl por tё zgjuar nё autobus. Ai mahnitet nga hajduti dhe e kundron atё gjatё pёr t’i kuptuar manovrat. Ndёrsa situata e tij ekonomike pёrkeqёsohet, OLIVERI e shndёrron veten nё kopjen e pёrkryer tё hajdutit nё autobus.

REGJISOR

Ergys META

PRODHUES

ERAFILM
Prodhues Sabina Kodra
Bashkë prodhues KUBE STUDIO, ANIMA PICTURES
Bashkë prodhues Eri Kuke, Ermir Keta, Amantia Peza
Me mbështetjen financiare të ANCC

TRUPA TEKNIKE

Skenari Ergys Meta
Drejtor fotografie Shpëtim Baça
Montazhier Ergys Meta
Skenograf Auron deliu
Piktor kostumesh Stela Laknori
Grimi Besa Islami
Miksazh zëri Endri Pine

NË ROLE

Neritan Liçaj
Xhelal Tafaj
Pëllumb Dervishi
Mimoza Marajnaku
Erjon Hinaj
Robert Budina
Arbies Konomi
Ermela Ruri
Viola Koja
Sebina Matlija
Xhulia Musagalliu
Donald Braho
Gerta Kordalli
Lulzim Hoxha
Ergys Zhabjaku

TË DHËNA TEKNIKE

Viti: 2019
Kohëzgjatja: 20 m
Vendi: Shqipëri
Gjuha: Shqip

FESTIVALE DHE ÇMIME

SHITËS NDËRKOMBËTAR

Premiere Film

SHPËRNDARËSI SHQIPTAR

ERAFILM