Mëngë këmishe

Sinopsis
Xhilda një grua e re, në panik nga shtatzania, nuk di çfarë të bëjë me fëmijën që pret dhe Martinin të dashurin e saj të pavendosur.

IMDB link:


trailer


REGJISOR

Suela BAKO

PRODHUES

ERAFILM
Prodhues: Sabina KODRA
Bashkë prodhues KINOSTUDIO DARDAN
Bashkë prodhues: Gent Prizëreni
Me mbështetjen financiare të: ANCC, RTSH

TRUPA TEKNIKE

Skenari: Suela BAKO
Drejtor fotografie: Leandër ljarja
Editor: Eliodor MARKJA
Piktor kostumesh: Stela LAKNORI
Skenograf: Leandër LJARJA
Miksazhi i zërit: Endri Pine

NË ROLE

Ina GJONÇi
Laert Vasili
Kaltrin Zalla
Romir Zalla

TË DHËNA TEKNIKE

Viti: 2015
Kohëzgjatja 14 m
Vendi: Shqipëri
Gjuha: Shqip

FESTIVALE DHE ÇMIME

 • 13th Tirana International FF, Albania (2015)
 • New York City International FF, USA (2016)
 • 11th Video Festival Imperia, Italy(2016)
 • 69th Festival de Cannes -Short Film Corner, France (2016)
 • 3rd Dea FF, Albania (2016)
 • 5th Albanian Film Week, USA (2016)
 • 29th Helsinki International FF, Finland (2016)
 • 5th Tetova International FF ODA, Macedonia (2016)
 • 5th Femart Festival, Kosova (2016)
 • 7th Balkan Film Food Festival, Albania (2016)
 • 64th Pula FF, Croatia (2017)
 • SHITËS NDËRKOMBËTAR

  MAILUKI Films

  SHPËRNDARËSI SHQIPTAR

  ERAFILM