Nji prej nesh

Përmbajtja

Një ish-ushtar vullnetar i luftës së Kosovës i rikthyer në Shqipëri për të vazhduar një karrierë policore në një Tiranë kaotike dhe të korruptuar, zgjidh një krim të bërë vetë nga ai.

REGJISOR

Ergys META

PRODHUES

ERAFILM
Me mbështetjen financiare të QKK(për aplikim)

TRUPA TEKNIKE

Shkruar nga: ERGYS META
Drejtor fotografie SHPËTIM BAÇA
Montazhier WALTER FASANO

NË ROLE

TË DHËNA TEKNIKE

Viti:
Kohëzgjatja
Vendi: Tiranë,Shqipëri
Gjuha:

FESTIVALE DHE ÇMIME

SHITËS NDËRKOMBËTAR

SHPËRNDARËSI SHQIPTAR

ERAFILM


Recent Films