KATRORI I PUSHTETIT

SINOPSIS I FILMIT SERIAL
Ditën që Blerimi, një politikan i njohur 50-vjeçar, humb jetën, një nga kokat e krimit të organizuar në vend, Bert Vela, 35 vjeç lirohet nga burgu. Në të njëjtën kohë disa banorë nxirren me dhunë nga shtëpitë e tyre, në një lagje në afërsi të Parkut të Madh të Liqenit në Tiranë, me motivin se në atë truall pushteti vendor ka vendosur të ndërtojë një projekt të madh zhvillimi, që do të pasqyrojë vizionin e “kryeqytetit të pesëdhjetë viteve të ardhshme”. Elva, tek të pesëdhjetat, Gentiana, 35 vjeç dhe Nina 25 vjeç tre gazetare të një televizioni informativ, për të gjetur fillin që bën bashkë të gjitha këto ngjarje, do të ekspozohen, secila në formën e vet me pasoja të rrezikshme për shkak të profesionit të tyre. Jetët e tyre kalojnë në përplasje të forta, jo vetëm në karrierë por edhe në familje. Ato çdo ditë duhet të përballen me sfida që burojnë nga mungesa e stabilitetit financiar, por edhe të statusit që i mbron nga përplasjet me interesat e mëdha të Biznesit, Politikës dhe Krimit, që fshihen pas këtyre ngjarjeve.

IMDB LINK:


Shiko Falas:


REGJISOR

Robert BUDINA , Mateo CINGU

PRODHUAR:

ERAFILM
Prodhues: Sabina KODRA
Bashkë prodhues SHUKA LTD
Bashkë prodhues: Orli SHUKA
Me mbështetjen financiare të Bashkimit Europian, European Union

TRUPA TEKNIKE

Skenari: Ajola DAJA, Robert BUDINA
Drejtor fotografie: Sipro NINO
Montazhier: Adrian GURI
Piktor kostumesh: Fjorela MIRDITA
Skenograf: Ened KUKA
Kompozitor: Vali KUQI
Inxhinier zëri & Miksazh zëri, Adrian GURI

NË ROLE

Ema ANDREA
Dasara XHANGOLLI
Sara SMAJA
Neritan LIÇAJ
Romir ZALLA
Orli SHUKA
Eni SHEHU
Gentian ZENELAJ
Myzafer ZIFLA
Adriana TOLKA
Xhulia MUSAGALLIU
Arben SPAHIJA
Ilirda BEJLERI
Helena KOLA
Nijada SALIASI
Joel DUDUSHI
Suela BAKO
Marvin TAFAJ
Margent CAUSHI
Erion HINAJ, Urim ALIAJ
Natasha SELA
Eva MURATI
Albano PRODANI

TË DHËNA TEKNIKE

Viti: 2022
Kohëzgjatja 6 h 40 min
Vendi: Shqipëri
Gjuha: Shqip

SPONSOR

  • Otp Bank
  • Mektrin Motors

SHITËS NDËRKOMBËTAR

SHPËRNDARËSI SHQIPTAR

ERAFILM